Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /storage/content/67/140767/sjobobmk.se/public_html/includes/menu.inc).

Gerts minnespris för säsongen 2016/2017

På årsmötet som vi hade den 11/6 delade vi ut Gerts minnespris.

Gerts minnepris gick till Erik Lindgren och Frida Olsson. De har bägge visat gott uppförande, hög närvaro, träningsvillighet, god kamratskap, samt hjälpsamhet mot andra.

Gert Nilsson var ordförande och alltiallo i Sjöbo Badmintonklubb från 1990 och fram till den 29 december 2001 då han utan förvarning och i en alldeles för tidig ålder gick bort. Gert Nilsson blev 47 år.

Av Skånes Badmintonförbund utsågs han till årets ledare 1998. Av Ystads Idrottsjournalisters Klubb utsågs han 1990 till årets idrottsledare i sydöstra Skåne. För att hedra hans minne bestämde sig den dåvarande styrelsen i Sjöbo Badmintonklubb att instifta ett speciellt pris att delas ut en gång årligen till en pojke och flicka.

För att komma i fråga för priset gäller det att ha hög närvaro på träningarna, vara träningsvillig, vara en god kamrat, vara hjälpsam mot andra och ha ett gott uppförande.

Dela