Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /storage/content/67/140767/sjobobmk.se/public_html/includes/menu.inc).

Information från Sjöbo Badmintonklubb - Maj 2015

Sista träningstillfälle för vårterminen 2015 är tisdag 12 maj.

Första träningstillfälle för höstterminen är preliminärt planerad till tisdag den 25 augusti 2015.

Kolla gärna vår hemsida: www.sjobobmk.se och vår anslagstavla i Färsingahallen. Du kan också följa oss på vår nya facebook sida: SJÖBO Badmintonklubb, där vi också försöker att hålla er uppdaterade om klubbens aktiviteter.

Vi tackar alla för en fantastisk härlig vårtermin med många glada stunder.

Höjdpunkter för denna termin är först och främst våra taggade och glada spelare på varje träning!

  • Vi har hållit Sjöbo Cup med många deltagare och mycket bra spel av klubbens spelare. Det bådar gott inför nästa termin!
  • Vi har fler aktiva tävlingsspelare som i regel får bra resultat.
  • Seriespelet för klubbens A-lag är färdigspelat och vi slutade 4 och stannar därmed kvar i division 3.
  • OCH INTE MINST vår bästa spelare från grupp 3: Anneli Häggmans GULD i Veteran SM, damdubbel V35 och BRONS i damsingel V35. Detta innebär att hon är direktkvalificerad till Veteran VM som spelas i Helsingborg till hösten! Heja Anneli!!

Vi kommer att ändra lite på grupperna till höstterminen när vi ser vilka spelare som är anmälda. Vi satsar på både bredd och spets men det viktigaste är att alla har roligt på träningarna och utvecklas i sin egen takt.

Barn utvecklas olika och vi vill att alla ska ha så roligt som möjligt på träningarna och samtidigt lära sig så mycket som möjligt. För att tränarna ska ha möjlighet att planera träningarna på ett bra sätt strävar vi efter att grupperna ska vara så jämna som möjligt kunskapsmässigt.

Grupp 3 är sedan flera år tillbaka nivåuppdelad i grupp 3A och 3B. Samma uppdelning kommer vi förmodligen att införa för grupp 1 och 2 när vi tränar på teknik och har träningsmatcher.

Nu är det snart dags för SJÖBO BMKs årsmöte där bl.a. Gert Nilsson Minnespris delas ut för 14:e gången.

Här är lite information kring minnespriset:

Gert Nilsson var ordförande i SJÖBO Badmintonklubb från 1990 fram till den 29 december 2001 då han utan förvarning och i en alldeles för tidig ålder gick bort. Gert Nilsson blev 47 år.

Han utsågs till årets ledare 1998 av Skånes Badmintonförbund. Han utsågs även till årets idrottsledare 1990 i sydöstra Skåne av Ystads Idrottsjournalisters Klubb. För att hedra hans minne bestämde den dåvarande styrelsen i Sjöbo Badmintonklubb att instifta ett speciellt pris att delas ut en gång årligen till en flicka och pojke.

För att komma i fråga för priset gäller det att ha hög närvaro på träningarna, vara träningsvillig, vara en god kamrat, vara hjälpsam mot andra och ha ett gott uppförande.

Datumet för årsmötet är ännu inte helt klart. Så kolla hemsidan www.sjobobmk.se för nyheter kring detta.

Vi hoppas på att se er alla igen till höstterminen och önskar er alla en underbar sommar.

Passa på att hålla kroppen i trim under sommarlovet tills vi ses igen!

 

Mvh

Styrelsen SJÖBO BMK

Dela