Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /storage/content/67/140767/sjobobmk.se/public_html/includes/menu.inc).

Sjöbo badmintonklubb deltar i badminton SM

Anneli Häggman började spela badminton i trädgården tillsammans med familjen när hon var 8 år. I början blev det under enkla förhållanden, uppmålade linjer på gräsmatten och ett nät som spändes mellan träden. Huvudmotståndare var först och främst tvillingsystern Linda. Detta var så roligt att bägge systrarna började träna och spela för Sjöbo Badmintonklubb. Både Anneli och Linda valde sen att spela för Helsingborg och därefter LUGI.

Anneli, som redan tidigare tränade dubbelt (både LUGI och Sjöbo), valde förra året att helt gå tillbaka till moderklubben Sjöbo Badmintonklubb. Anneli som är rankad som 45 i Sverige i klassen damdubbel är nu en nyckelperson i Sjöbo Badmintonklubbs serielag. Anneli satsar också på att vara med i veteran SM (V35) i mars och därefter veteran VM i september som i år spelas i Helsingborg.

Sjöbo Badmintonklubb önskar henne lycka till i tävlingen.

Dela