Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /storage/content/67/140767/sjobobmk.se/public_html/includes/menu.inc).

Sjöbo Badmintonklubb utvecklas vidare

I samband med årsmötet den 7/6 så hade klubben en utvecklingsdag tillsammans med SISU. Vår föreningsutvecklare, Maria Nilsson, från Svenska Badmintonförbundet tillsammans med Peter Rosenquist från SISU gick igenom med oss hur vi kan utvecklas vidare.

Vi diskuterade bland annat om hur vi genom att utgå från en gemensam värdegrund, målsättning och plan för hur målen ska nås kan öka engagemanget i klubben och bättre fördela alla arbetsuppgifter.

Medverkande från Sjöbo Badmintonklubb var från styrelsen Ingemar Lundgren, Elisabet och Inge Wihlborg, Magnus Lindgren och Torbjörn Olofsson. Riktigt kul var att vi också hade med några ungdomar och föräldrar på träffen, Selma och Erik Lindgren, Filip Olofsson och Jörgen Melsen.

Ni kan också läsa om det på Svenska Badmintonförbundets hemsida genom att klicka här: http://iof1.idrottonline.se/SvenskaBadmintonforbundet/Nyheter/BadmintonSweden/Flerskagoramindre/

Dela