Träningstider och avgifter

På denna sida framgår vad som gäller för träning i Sjöbo Badmintonklubb. Det är i regel tränarna som ser till att du hamnar i rätt grupp.

Observera att på söndagar gäller att det är fri träning (ibland utan ledare) i hall A. Tänk också på att på söndagar får man själv ta med rack och bollar.

Säsongen

Badmintonsäsongen följer skolterminerna och är också uppdelad på en höst- och vår säsong. Terminstart m.m. framgår av första sidan längst upp direkt under bilden Badmintonsäsongen

Träningstider

Medlems- och träningsavgifter

Avgifterna nedan är per termin 400 kr Barn, t.o.m. det år man fyller 13 550 kr Ungdom, fr.o.m. det år man fyller 14 550 kr Seniorer 400 kr Motionärer och spelande föräldrar på motionärstid 100 kr Passiv/stödmedlem

I Sjöbo Badmintonklubb har du möjlighet till två gratis träningstillfällen för att känna på om sporten är något för just dig. Bollar och racketar lånar du av klubben. När du bestämt dig för att börja betalar du bara avgifterna.

Alla avgifter betalas in till vårt bankgiro 327-1293 eller så kan ni nu också Swisha till 123 569 7008. Vänligen uppge alltid namn, personnummer, telefon och en e-post adress som vi kan använda för att kontakta er.

Dela